Alçıpan TV Ünitesi

Alçıpan TV ünitesi özellikle harika bir konsept oluşturması ve alternatiflerine göre uygun fiyatlı olması nedeniyle sıklıkla tercih ederiz.

Evimize ve iş yerimize yaptıracağımız bu ünite ile modern, şık ve kullanışlı bir alan yaratabiliriz. Görselliği arttırarak farklı amaçlara da hizmet edecek işlevsel bölümler kazanırız. Bu uygulamada dolap, konsol gibi yer kaplayan dolayısı ile alanınızı daraltan bir tasarım yöntemi uygulanmaz. En büyük avantajı bize kazandıracağı alanlardır. 15-20 cm gibi bir alanın içerisinde tüm üniteyi çözümleyebiliriz.

İsteğe göre duvar ünitelerini sadece kitaplık, raf ya da duvar dekorasyonu tasarımı olarak da kullanabiliriz. Alçıpan ile yapıldığı için farklı renklerde ve şekillerde yapılabiliriz ve ışığı farklı biçimlerde kullanabiliriz.

Nerelerde Kullanırız?

TV üniteleri televizyonun arkasına gelir ve genellikle dekor amacı ile kullanırız. Kablolarını gizlemek ve güzel bir ortam yaratmak için mimari olarak tercih ederiz. TV ünitesini televizyonu yerleştirmeyi düşündüğümüz her alanda oluşturabiliriz. Salon, yatak odası, mağazada televizyon bulunan yerler, ofis veya restoranlar sıkça TV ünitesi kullandığımız alanlardır.

Alçıpan TV Ünitesi Modeli
Alçıpan TV Ünitesi Modeli 1

Alçıpan TV Ünitesi Model Fiyatları.

Televizyon ünitelerinin fiyatları ünitenin büyüklüğüne ve tasarımına bağlıdır. Bu yüzden televizyon ünitelerini fiyatlandırmak için öncelikle projesi çizimi vb detayları bilmemiz gereklidir.

TV ünitesinin fiyatlarını belirleyebilmemiz için öncelikle arka fonda kullanılacak olan malzemeleri seçmeliyiz. Arka fonda duvar kağıdı, ahşap kaplama, dekoratif taş veya tuğla kullanılabiliriz .Sadece boyada yapılabiliriz.

Teknik Alçıpan olarak ücretsiz keşif hizmetimiz ile İstanbul Anadolu ( Kadıköy, Ataşehir, Üsküdar, Maltepe, Kartal, Ümraniye, Beykoz ) ve Avrupa yakasında ( Şişli, Beşiktaş, Sarıyer, Taksim, Beyoğlu, Eminönü, Fatih , Bahçelievler, Bağcılar, Bayrampaşa,  ) hizmet vermektedir.

Kaliteli hizmet ve uygun fiyatı için İçerenköy’ de hizmet vermekte olan Teknik Alçıpan yapmış olduğu bütün hizmetlere garanti vermekte ve alınan işlerinin zamanında teslim edilmesine çok önem vermektedir. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir